Galatasaray’ın transfer etmek istediği öne sürülen Zlatan Ibrahimovic ile ilgili Paris Saint Germain cephesinden ilk açıklama geldi.

Manchester United’dan transfer edilen Angel Di Maria’nın imza töreninde konuşan Paris Saint Germain Kulübü’nün sahibi Nasser Al-Khelafi, ısrarla sorulan Ibrahimovic sorularına kayıtsız kalamadı. İsveçli yıldız ile ilgili bir sorunları bulunmadığını belirten Al-Khelaifi, “Ibrahimovic’in 1 yıllık daha sözleşmesi var ve bizimle kalacak” diyerek transfer söylentilerine son noktayı koydu.

Di Maria PSG'de

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris  Saint-Germain, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın Arjantinli  kanat oyuncusu Angel Di Maria ile 4 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladı. 
 
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, PSG ile Manchester United, 27  yaşındaki Di Maria'nın transferi konusunda anlaştı. Geçen yıl İspanya'nın Real Madrid takımından 75 milyon avro karşılığında Manchester United'a transfer olan  Arjantinli futbolcunun bonservisine ilişkin bilgi verilmedi ancak İngiliz basını,  PSG'nin Di Maria için United'a 63 milyon avro ödeyeceğini öne sürdü.