İbrahimovic, değişik mecralarda Galatasaray'ın transfer hedefi olarak gösterilmişti.
 
PSG'NİN SAHİBİ NE DERSE DESİN, İBRAMİHOVİC'İN TÜRKİYE'YE GELME OLASILIĞI YÜKSEK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalışkan, "PSG'nin Katarlı sahibi Al Thani'nin, "İbrahimovic sözleşme uzatacak ve futbolu Paris'te bırakacak" açıklamasına rağmen, İsveçli futbolcunun Türkiye'de futbol oynama olasılığının yüksek olduğunu dile getirdi.
 
DROGBA İÇİN DE GELMEZ DEMİŞLERDİ, 2 SENE SONRA GELDİ, ARTIK ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ, İBRA İÇİN DE AYNI ŞEY GEÇERLİ

Çalışkan, "Bana göre Türkiye'ye gelme olasılığı yüksek. Şu anda İbrahimoviç 32 yaşında. Şu anda da dünyada en çok para kazanan oyunculardan bir tanesi. 2 sezon önce de Drogba öyleydi. Dünyanın en çok para kazanan oyuncusuydu ve fiyatı çok yüksekti; ama iki sezon sonra geldi.

Paris başkanı kalacak diye açıklama yapmış olabilir; ama şimdi herkes Türkiye'ye gelmek istiyor. İsveç - Portekiz maçındaydım. Protokol tribününde herkes Drogba'yı, Mancini'yi, Sneijder'i soruyor. Drogba ve Sneijder'den sonra Türkiye'ye bakış açısını değiştirdi. Artık pek çok ünlü futbolcu Türkiye'ye gelmek istiyor.

İbrahimoviç, dünyanın en iyi takımlarında oynadı, bir buçuk sezon sonra, sözleşmesi bitince Türkiye'ye gelebilir. Eskidendi, dünya yıldızlarını Türkiye'ye getirmenin hayal olduğu dönemler. Şimdi artık değişti. İbrahimovic Türkiye'ye gelebilir. Şu anda kazandığı para çok yüksek ama, iki sezon sonra Türkiye'nin şartları onun için yeterli olabilir" dedi.