Galatasaray, futbolcuya senelik 3M€, menajerliğini yapan eşine de 1M€ komisyon önerecek.

Dünya basınında Icardi kadar Wanda Nara da çok ön plana çıkıyor. Arjantinli mankenin hayatı ve geçmişi herkes tarafından merak ediliyor...

WANDA NARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1986 Aralık doğumlu Wanda Nara Arjantin doğumludur. Boyu 1,68 cm, kilosu 59 , burcu yay, saç rengi sarı, göz rengi ise yeşil’dir.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..." Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..."

Kendisinden iki yaş küçük olan Zaira Nara isminde bir kız kardeşi bulunuyor. Babası iş adamı Andrés Nara, annesinin ismi ise de Nora Colosimo’dur.

MAXİ LOPEZ'DEN NASIL AYRILDI, ICARDİ'YE YAKINLAŞMASI NASIL BAŞLADI?

Bir zamanlar Barcelona forması giyen Maxi Lopez, Nara’ya aşık olmuştu. 2008 yılında evlendiler. Bu evlilikten üç çocukları oldu. Önce Brezilya'ya sonra Rusya'ya yerleştiler.

2010 yılında Maxi Lopez İtalya'nın Catania takımına transfer oldu. Modanın başkenti olarak bilinen Milano Wanda Nara’nın ilgisini cezbediyordu. 2012 yılında Maxi Lopez, Catania’dan Milan’a transfer oldu. Orada istenilen başarıyı gösterememiş ve bu kez Sampdoria'ya kiralanmıştı.

İşte her şey tam burada başladı... Lopez henüz 19 yaşındaydı. Icardi de Barcelona altyapısından çıkmış bir Arjantinli’ydi. Maxi Lopez ve Wanda Nara hemşehirlileri olan bu delikanlıyla görüşmeye başladı fakat bir problem vardı. Günden güne Icardi ve Wanda Nara giderek yakınlaşıyorlardı. Icardi Inter’e transfer oluyor fakat aklı hep Wanda Nara’da kalıyordu.

2013 senesinde Maxi Lopez ve Wanda Nara ikilisi boşanma kararı almışlardı. Çift, birbirlerini ihanetle suçluyorlardı. Basın Icardi ile Wanda Nara’nın yakınlaştığını yazıyordu. Bu hem İtalya’da hem de Arjantin’de büyük yankılar yaratmıştı.