Ligin ikinci yarısı öncesi yapacağı transferler merak konusu olan Galatasaray'da, gün içinde flaş bir gelişme yaşandı.Serdar Aziz'in Sivasspor maçında mide rahatsızlığı sebebiyle oynamaması üzerine Fatih Terim'in çileden çıktığı öğrenildi.Bu gelişmenin ardından Galatasaray'da Serdar Aziz'in kulüple yollarının ayrılma noktasına geldiği iddia edildi.

DOĞRULUK PAYI VAR MI? YOK MU? ARAŞTIRIYORUZ...

Yener İnce'den açıklama; Bugün yazılan ve Serdar Aziz ile aramızda geçtiği iddia edilen dialogların hiç biri yaşanmamıştır. Oyuncumuz Serdar Aziz’in etraflı muayenesi ve tedavisi yapılmış, gün boyu takip edilmiş kendini yeterince iyi hissetmemesi üzerine maç kadrosundan çıkmıştır.

Mustafa Cengiz: Serdar olayı tamemen saçmalık.

(Sporx) 

İDDİA | Serdar Aziz'le yollar ayrıldı. Kulüp doktoruyla tartışma yaşayan ve Hocaya saygısızlık yapan Serdar Aziz'in, bizzat Fatih Terim tarafından gönderilmesine karar verildi. (Süleyman Rodop)

Serdar Aziz Maldivler'de tatilde

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynayacağı maçın öncesinde bulantısı ve halsizlik şikayetleri nedeniyle kadrodan çıkarılan Serdar Aziz, eşiyle birlikte Maldivler'e tatile gitti.

Sarı-kırmızılı takımın zirveye yaklaşması için çok büyük anlam ifade eden bu mücadelede, Serdar Aziz takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.

HASTA OLDUĞU İÇİN KADRODAN ÇIKARILDI

Milli futbolcu Sivasspor maçından önce mide bulantısı ve halsizlik şikayetlerinde bulundu ve kadrodan çıkarıldı. Serdar'ın yerine kritik karşılaşmada Maicon ilk 11'de görev aldı.

MALDİVLER'E TATİLE GİTTİ

Ancak rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Serdar Aziz'in eşiyle birlikte Maldivler'e tatile gittiği öğrenildi. Savunma oyuncusunun eşi Tuğçe Aziz, İnstagram hesabından Maldivler'de olduklarına ait fotoğraflar paylaştı.