Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Tudor, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok iyi ve müthiş bir galibiyet aldık. Büyük bir takıma karşı geçekten iyi bir galibiyet. Antrenmanlarda oyunculardan, arkadaşlarımdan istediğim şeyleri göz önüne alırsak belki zor bir hoca olabilirim ama neticesini görüyorsunuz. Sahada size geri veriyorlar. Dolayısıyla çok önemli bir galibiyet çok mutluyum." diye konuştu.

Ülkesinin milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ve henüz Türkiye'ye dönmeyen Abdou Razack Traore'nin sorulması üzerine Tudor, "Burada olmayan arkadaşlarımız için konuşmaktan ziyade bugün bu zaferi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün biraz daha sportif olmak istedim." ifadelerini kullandı.

İsminin Galatasaray ile anıldığının hatırlatılması üzerine Tudor, "Daha önce de bir kaç kez söylediğim şeyi tekrarlayacağım. Ben şu an burada hocayım, Karabükspor'un hocasıyım. Bana bu fırsatı verdikleri için Süper Lig'de hoca olma fırsatı verdikleri için öncelikle teşekkür ederim. Ben anı yaşayan birisiyim. İyi bir şeyler yaparsanız önümüzdeki yıllarda da zaten sizi bu başarılar bir yere getirecektir ama şu an Karabükspor odaklıyım." açıklamasında bulundu.