Süper Lig'in 34. ve son haftasında Atiker Konyaspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, sonucun lig üçüncülüğü için kendilerine yetmediğini söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Igor Tudor, "Sonuçtan mutluyuz ama Fenerbahçe puan kaybetmediği için mutlu değiliz. Sonuç böyle gerçekleşti. 2 hafta sonra tekrar sezonu açacağız." dedi.

Bu sezondan dersler çıkarmaları gerektiğini anlatan Hırvat teknik adam, "Galatasaray'ın hedefi, her zaman şampiyonluk için mücadele etmektir. Bizim amacımız da böyle bir takım kurup, gelecek sezon hedefe yürümek." ifadelerini kullandı.

Tudor, oyuncuların yalnızca 2 hafta tatil yapacak olmalarının sıkıntı oluşturup oluşturmayacağıyla ilgili, "Bu, tamamen kötü geçen bir sezonun sonucu. Kimse bu kadar zor ve uzun bir sezondan sonra 2 hafta tatil yapmak istemez. Hoş değil ama kabul edilmesi gereken bir durum." diye konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili ise Tudor, "Bildiğiniz üzere tatil çok uzun değil. Sadece 2 hafta. Kimlerin bizimle beraber devam etmeyeceğini kısa süre içinde öğreneceksiniz. Yeni ve farklı bir takım kurmak istiyoruz. Önümüzde de uzun bir zaman yok." değerlendirmesinde bulundu.