Bu sezon Süper Lig'de umduğunu bulamayan Galatasaray, gelecek sezon şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olabilmek adına transfer çalışmalarına başlamış durumda.

Hafta sonu gerçekleştirilecek kongre sonrası alınacak oyuncularla ilgili ayrıntılı bir liste hazırlanması beklenen Sarı-Kırmızılar'da müthiş bir isim gündeme geldi.

Hem de bedava. Sezon başı ve devre arasında kadrosuna dahil ettiği futbolculara ödediği yüksek bonservis bedelleri sebebiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Galatasaray'ın, Kasımpaşa'nın 26 yaşındaki hücum oyuncusu Tunay Torun'u kadrosuna katmaya hazırlandığı öğrenildi.

Florya'ya doğru...

Sezon sonu Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek olan teknik kapasitesi yüksek futbolcunun, menaceri Ceylan Çalışkan aracılığıyla Galatasaray ile irtibata geçtiği ve Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazır olduğunu söylediği belirtildi.

Didier Drogba'yı Galatasaray'a getiren menacer olan Ceylan Çalışkan'ın Sarı-Kırmızılı ekiple kurduğu iyi ilişkiler, Tunay'ın sezon sonu Florya'da olma ihtimalini yükseltmiş durumda. Teknik patron Igor Tudor'un onay vermesi ve anlaşma sağlanması halinde, Tunay Torun önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray formasıyla mücadele edecek.