Adanaspor maçında futbolcularından topa daha çok sahip olmalarını isteyen Hırvat hoca Igor Tudor , "3 kritik maça çıkacağız. Artık herkes görevini eksiksiz yapsın" dedi.

Adanaspor maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, savunma kurgusu üzerinde hassasiyetle dururken, takımının topa daha çok sahip olmasını istedi. 

Milli maç arasında bu konuda çalışmalar yaptıran Hırvat teknik adam, futbolcularına pas hatalarını en aza indirmeleri gerektiğini söyledi. Topa ne kadar çok sahip olurlarsa oyunun kontrolünü ellerinde tutma şanslarının o kadar artacağına değindi.

ÇANTADA KEKLİK DEĞİLLER

Artık galibiyetten başka bir sonuç düşünmeyen Tudor, oyuncularına Adanaspor maçı öncesi hücum organizasyonları konusunda da özel çalışmalar yaptırdı. 

Genç çalıştırıcı, rakip ortalara yapılacak gol vuruşlarıyla yıkmayı planlıyor. Son taktik çalışmasında, Başakşehir'in puan kaybettiğini ve ikincilik şansının doğduğunu belirten Tudor, "Adana'yı kimse çantada keklik görmesin. Şampiyonlar Ligi için 3 kritik maça çıkacağız ve herkes artık sahada her şeyini versin" dedi.