Mustafa Cengiz’le beraber Galatasaray kulübünden ihraç edilmek için disiplin kuruluna sevkedilen Abdürrahim Albayrak hayatının en büyük şokunu yaşadı. İhraç istemiyle disiplin kuruluna sevkedildiği ile ilgili belgenin kendisine ulaşmasından sonra fenalaştı. Kendisine acil müdahelede bulunuldu. Albayrak, yaşadığı bu şokun ardından camianın önde gelen isimleriyle konuştu ve bunu hak etmediğini ifade etti.

Bu arada Albayrak’ın kulüpten ihraç edilmesi için yapılan başvurunun bazı üyelere ait olduğu bildirildi. Burak Elmas ve yönetiminin bu başvuruya herhangi bir dahli olmadığı gibi şikayetçi konumunda da olmadığı belirtildi.

Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak dışında Yusuf Günay’ın da ihraç edilme isteğiyle disiplin kuruluna sevk edildiği gelen bilgiler arasında.

REMZİ SANVER AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver yaptığı açıklama "Mayıs ayının sonunda yapılması gereken seçimin ertelenme kararına imza atan geçmiş yönetim kurulu üyelerimiz ve başkanımız hakkında bazı üyelerimiz, kişisel başvuru hakkını kullanarak Disiplin Kuruluna başvurmuştur." ifadelerini kullandı.

(Fotomaç)