Kulübümüzde transfer harekatı erken başladı. Bu kez düşük bir transfer bütçesiyle hareket etmesi beklenen Sarı-Kırmızılılar, aday listesini de bu doğrultuda güncelledi. Önceliği yurt içinde gözden düşen isimlere veren Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş’ın iki orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi.

Ligi Şampiyon bitiren Beşiktaş'ta Veli Kavlak ile Tolgay Arslan’ı isteyen Cim Bom, iki futbolcu için de nabız yoklayacak. Galatasaray’ın özellikle Veli’yi istediği, Beşiktaş’ın uygun bir bonservis bedeliyle kapıyı açması durumunda Tolgay Arslan için de teklifte bulunacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar böylece, orta sahada alternatifsiz kalan Selçuk İnan’ı rahatlatmayı ve yeni hocaya geniş bir kadro sunmayı planlıyor.

Bu sezon katkıları yok denecek kadar az

Bu sezon sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Veli Kavlak, ligde sadece 1 dakika forma giyebildi. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 5 kez sahaya çıkan 27 yaşındaki futbolcu, bekleneni veremedi. Veli’nin kulübüyle 30 Haziran 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sezona sakat başlayan Tolgay ise ligde 5 maçta parça parça görev yaptı. Kupada da 1 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu, Atiba ve Oğuzhan’ın seviyesine ulaşamayınca,Şenol Güneş tarafından tercih edilmedi.