Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi 76-72'lik skorla mağlup etti.  

Karşılaşmaya Fenerbahçe boyalı alanda Holingsvorth ve Lavender ile  basketler bularak başladı. Galatasaray, rakibinin top kayıplarını hızlı  hücumlarda Loyd-Dubljevic ikilisiyle değerlendirmesine rağmen ilk 5 dakika  Fenerbahçe üstünlüğüyle geçildi: 10-9. Birsel ile üst üste basketler bulan  sarı-lacivertliler, 6. dakikada farkı 6 sayıya çıkardı: 15-9. Çabuk toparlanan ve  10-0'lık seri yakalayan sarı-kırmızılılar, çeyreği 19-17 üstün tamamladı. 
 
Mücadelenin ikinci periyoduna Loyd'un üç sayılık basketiyle başlayan  ev sahibi ekip 13. dakikada Dubljevic'in basketleriyle farkı 6 sayıya çıkardı:  26-20. Coleman ve Holingsvorth ile basketler bulan ve oyunda dengeyi sağlayan  konuk ekip, 15. dakikada Quigley ile bulduğu 3 sayılık basketle beraberliği  sağladı: 30-30. Periyodun kalan bölümü karşılıklı basketlerle geçilirken soyunma  odasına Galatasaray 39-37 önde gitti. 
 
Müsabakanın üçüncü çeyreğine Galatasaray Nevriye ve Dubljevic'in  sayılarıyla başlarken, Fenerbahçe bu basketlere Lavender ve Coleman ile cevap  verdi. Oyun üstünlüğünü eline geçiren ve Quigley ile üst üste basketler bulan  sarı-lacivertliler, 27. dakikayı 53-49 önde geçti. Taraftarınında desteğiyle  oyunda üstünlüğü yeniden eline alan sarı-kırmızılılar, periyodun sonunda 9-0'lık  seri yakaladı ve son çeyreğe 58-55 üstün girdi. 
 
Maçın 3. periyodunda yakaladığı ritmi son periyoda taşıyan  Galatasaray, 32. dakikada Prat'ın 3 sayılık basketiyle farkı 6 sayıya çıkardı:  63-57. Çabuk toparlanan ve hem pota altında hem de orta mesafe şutlarla sayılar  bulan Fenerbahçe, 35. dakikada Quigley'in basketiyle 65-63 öne geçti. Periyodun  kalan bölümünde toparlanan ve oyun üstünlüğünü yeniden eline alan Galatasaray,  Dubljevic, Bahar Çağlar ve Loyd ile sayılar bularak sahadan 76-72 galip ayrıldı. 
 
Maçın en skorer ismi 26 sayıyla Galatasaray'dan Dubljevic olurken,  Fenerbahçe'de Quigley'in 24, Lavender'in 11 sayı 10 ribauntluk performansı  mağlubiyete engel olamadı. 
 
Bu sonucun ardından Galatasaray, ligdeki 4. galibiyetini elde ederken,  Fenerbahçe 2. mağlubiyetini aldı. 
 
 Bu arada karşılaşmaya her iki takımda, "Kadına şiddete karşı buradayım  de" pankartıyla çıktı. 

 FİLEDEN DE GALİP GELDİK 

Voleybol Erkekler 1. Lig'in 7. haftasındaki derbi  maçta Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Sarı-kırmızılı takım 7. maçında 3. galibiyetini elde ederken, puanını  9'a çıkardı. Ev sahibi Beşiktaş ise 7. maçında 5. yenilgisini aldı ve 11. sırada  kaldı.
 
Beşiktaş: Tuia, Ferhat Akdeniz, Berkan Bozan, Grazdanov, Erhan Dünge,  Klapwijk (Mustafa Alkan, Murat Karakaya, Ahmet Arslan, Murat Aslan, Berkay Tanık,  Yankı Uslu, Orçun Ergun, Demirhan Durul)
 
 
Galatasaray HDI Sigorta: Yudin, İbrahim Akşeker, Agamez, Yasin Aydın,  İbrahim Emet, Tervaportti (Can Ayvazoğlu, Katic, Boğaçhan Zambak, Melih Sıratca,  Urango)
 
Setler: 25-22, 21-25, 16-25, 24-26