Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Habertürk ve Milliyet gazetelerinde çıkan sansasyonel haberleri yalanladı.

"Yine Habertürk Yine Yalan" başlıklı o açıklama;

"Bugün Habertürk gazetesinde “Gelir misin?” başlıklı haber tamamen hayal mahsulü olup, ne Başkanımız Ünal Aysal’ın ne de Yönetim Kurulumuzun, haberde iddia edildiği gibi yakın çevresinin Mircea Lucescu ile transfer görüşmesi söz konusu değildir.
Yine aynı gazetede, “İçeride görüşürüz” başlıklı haberde ise Profesyonel Futbol A takım oyuncularımızdan Burak Yılmaz ve Albert Riera arasında yaşandığı iddia edilen tartışma tamamen uydurma ve düzmecedir.

Habertürk gazetesinde geçtiğimiz aylarda olduğu gibi yer alan haberler gündemi değiştirmeye yönelik, maksatlı ve Camiamızı karıştırma amaçlı yayınlardır.

MİLLİYET'E DE SALVO

Galatasaray SK öte yandan Milliyet gazetesindeki “Cimbom’da +18 kavgası” haberi "Maksatlı bir politikanın tipik örneği" diyerek yalanladı.

"Bugünkü Milliyet gazetesinde yayınlanan başlıklı haberin bir süredir yayın organlarında sürdürülen maksatlı bir politikanın bir başka tipik örneğini teşkil ettiğini, baştan sona hayal mahsulü olduğunu belirtiriz. Kifayetsiz bilgileri hayal gücüyle karıştıran, gerçekle ilgisi olmayan ve dedikodu kokan bu tarz haberlere kamuoyunun itibar etmeyeceğine inancımız tamdır. Söylenenin tersine futbolcularımız ve teknik heyetimiz tam bir uyum içinde çalışmaktadırlar."