Galatasaray’da Cesare Prandelli’nin yerine Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle beraber esen olumlu rüzgar herkesin dördüncü yıldıza ve şampiyonluğa olan inancını artırdı.

Şüphesiz genç teknik adamın başarısı en çok Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ı mutlu ediyor. Albayrak’ın bu haklı gururunun arkasında ise hoca seçiminde birinci derecede rol oynaması yatıyor. Çünkü Prandelli’nin yerine gelecek hoca için çeşitli alternatiflerin masaya yatırıldığı anlarda Gheorghe Hagi isminin ön plana çıktığı ve o ana kadar sessiz kalan Albayrak’ın, Hamza Hamzaoğlu’nu bir anda ortaya atarak sürece yeni bir boyut kazandırdığı belirlendi. Albayrak’ın bu sürpriz ismi gündeme getirmesinde ise 2 sene önce Silivri’de bir otelde genç teknik adamla yediğin yemeğin etkili olduğu belirlendi. Hamzaoğlu’nun ailesiyle beraber olan Albayrak’ın başarılı hocanın söylemlerinden ve vizyonundan o gün çok etkilendiği bildirildi.

O yemeğin ardından her fırsatta Fatih Terim’den sonra Galatasaray’a Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesi gerektiğini savunan ve bu arzusunu yakınlarına söyleyen Albayrak’ın, Prandelli’yle yolların ayrılmasından sonra hayalini böylece gerçekleştirdiği ifade edildi.