Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor ile eşleşen Galatasaray'da başkan yardımcısı Yusuf Günay, kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takımın Galatasaray olduğunu hatırlatan Yusuf Günay, "Çaykur Rizespor ile eşleştik. İlk maç Rize'de olacak. İkinci maçı sahamızda oynayacağız. Türkiye Kupası denilince tabii ki Galatasaray, 18 kez bu kupayı müzemize götürdük. Ümit ediyoruz bu sene de 19'uncu kez kazanacağız. Türkiye Kupası aslında çok heyecanlı maçlara sahne oluyor. Bu açıdan da seyir zevki yüksek maçlar bekliyoruz. Motivasyonumuz tam, inşallah turu geçeceğimize inanıyoruz. Kupanın sahibi olmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. 

"ARDA İLE İLGİLİ BİZE İNTİKAL EDEN BİR ŞEY YOK"

Yusuf Günay, eski futbolcuları Arda Turan'ın sarı-kırmızılı ekibe geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili ise, "Şu an bize intikal eden bir şey yok" dedi.

"TRANSFER KONUŞMAK İÇİN HENÜZ ERKEN"

Devre arası transfer döneminde takımına takviye yapılıp yapılmayacağı sorunlar Yusuf Günay, şöyle konuştu:

"Henüz erken. Ligin son maçı oynanmadan bunları konuşulmasını doğru bulmuyorum. İlk yarı sona erdiğinde bunları gündeme alıp değerlendireceğiz."

Haberin tamamı DHA'da.