Öztürk seçilmesi durumunda takımı Okan Buruk’a teslim edeceğini açıklarken, Nazifoğlu ise Sergen Yalçın’ı istiyordu. Nazifoğlu, Öztürk’ün hem kendisi aleyhine yaptığı açıklamalar hem de Buruk’la ilgili demeçleri ayrılığı getirdi.

HABERSİZ OKAN BURUK'LA GÖRÜŞTÜLER

Levent Nazifoğlu’nu en fazla kızdıran konu da Öztürk’ün listesinde yer alan iki ismin bilgisi dışında Okan Buruk’la görüşmesi ve Galatasaray teknik direktörlüğü teklifinde bulunması oldu. Galatasaraylı Sporcular Derneği’nin eski başkanı olan Nazifoğlu, Öztürk’le bir kaç kez Okan Buruk’u seçemeyeceklerini nedenleriyle anlatmıştı.

SERGEN YALÇIN AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın'ın Galatasaray açıklamasını aktardı. Sarıdağ, Sergen Yalçın ile bu konuda konuştuğunu belirterek, "Mümkün. Ben bunu Sergen hocaya da sordum. Sergen Yalçın 'Bana teklif gelirse neden olmasın?' dedi. Galatasaray ile anlaşırsa ben şaşırmam. Sergen Yalçın dört büyüklerde oynamış bir isim. Galatasaray'dan Sergen Yalçın'a doğrudan bir teklif gitmediğini düşünüyorum. Ama düşünebilirler sonuçta Beşiktaş'la çifte kupa zaferi yaşadı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi aralık ayında sona ermişti. Siyah-beyazlıların başında toplam 82 maça çıkan Yalçın, 46 galibiyet, 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı.

Yalçın, siyah-beyazlı ekip ile geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleri yaşamıştı.

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

(Fotospor)