Galatasaray'da Antalyaspor maçının ardından dikkat çeken iki sakatlık durumu yaşandı.

Sarı kırmızılı oyunculardan Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün MR'ı çekilecek.

Diriliş Postası Spor Müdürü Kaya Temel, son durumu aktardı.

"Kerem Aktürkoğlu, kolu sarılı şekilde takım otobüsüne bindi. Yunus Akgün’ün ise omuzunda ağrı var. Her iki oyuncuya da kontrol amaçlı MR çekilecek." ifadelerini kullandı.

Antalya Stadı'nın bozuk zeminine takılan Yunus Akgün, omzunun üzerine düştü ve hafif sakatlık geçirdi.

YUNUS AKGÜN: "DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Galatasaray'da Yunus Akgün, 1-0 kazanılan Antalyaspor mücadelesini değerlendirdi.

Yunus Akgün, "Galatasaray formasıyla yeniden sahada olmak beni çok mutlu ediyor. Bütün takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Bu havada, Antalyaspor gibi formda bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Giresunspor maçı var, ona konsantre olacağız. Camiamıza ilk maç hayırlı olsun. İnşallah nice galibiyetler bizimle olur ve sonu şampiyonluk olur" dedi.

Genç futbolcu, açıklamalarını, "Şu an yönetimimiz, hocalarımız, takım arkadaşlarımız olarak birlik içerisindeyiz. Kazandığımız için ayrıca motiveyiz. Yeni transferler de geliyor, çok daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum." sözleriyle noktaladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU: "OKAN HOCAMA HAYIRLI OLSUN"

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İlk olarak kardeşinin doğum gününü kutlayan Kerem Aktürkoüğlu "Öncelikle konudan bağımsız, kardeşimin doğum günü. Benden galibiyet sözü istemişti. Reyhancım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı senelere." dedi.

Oyunu değerlendiren Kerem Aktürkoğlu "Çok sıcaktı, inanılmaz nem vardı. Hava bunaltıcıydı. İstediklerimizi yapamadık. Son dakika golü, inanılmaz önemli 3 puan. Giresunspor maçı öncesi moral oldu. Okan Hocama hayırlı olsun. Umarım sonu şampiyonlukla biter." ifadelerini kullandı.

Erden Timur'u övdü, 2 gün sonra kanaldan ayrıldı! Erden Timur'u övdü, 2 gün sonra kanaldan ayrıldı!

(GsGazete)