Şampiyonlar Ligi dönüşü Süper Lig’de 3-0’lık Akhisar yenilgisiyle şok yaşayan Galatasaray, bu ağır mağlubiyetin yaralarını sarmaya çalışıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in, maç sonrasında soyunma odasında öğrencilerine hiçbir şey söylemediği ve ortamda buz gibi bir sessizliğin hakim olduğu öğrenildi. Fatih hocanın bunu, oyuncularına hatalarını düşünmek üzere fırsat vermek için yaptığı, asıl fırçayı ise Florya’ya sakladığı belirtiliyor. Takım içindeki iniş çıkışlara bir çözüm üretmek isteyen Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde derin bir analiz yapmaya hazırlanıyor.

İsim isim eleştirecek

Yeni sezonda oynanan hemen hemen her maçta, istediği şeylerin yapılmadığı bölümlerden birer video hazırlatarak, bunları oyuncularına izletecek olan Terim, neyin yanlış gittiğini takımına tek tek anlatacak. Fatih hoca bu analiz toplantısında, futbolcularını isim isim eleştirerek bundan sonra ne yapmaları gerektiğini detaylı bir şekilde gösterecek.

Duran toplara disiplin

Ayrıca sürekli yeni krizlere neden olan penaltılar, frikikler, kornerler ve hatta taç gibi duran organizasyonları için de artık disiplin sağlanacak. İsimler yeniden belirlenecek ve olağanüstü bir durum olmadıkça bu sıraya uyulması istenecek.