Akhisar maçında ağır Seleznyov karşısında bile stoperlerin zorlanması Fatih Terim’i hayal kırıklığına uğrattı... alternatif olarak Denayer’i isteyen Terim, Maicon’un kısa sürede elden çıkarılarak yerine Tomas Ujfalusu veya Gica Popescu tarzında bir stoper almak için harekete geçti. Garay’ın çocuğu yüzünden gelmeyi reddettiği ortamda, Ömer Toprak ve Kamil Glik konularında ise bir türlü beklenen gelişmeler yaşanmadı. Terim’in ne olursa olsun, transfer dönemi bitmeden stoper istediği bildirildi.

Denayer, Galatasaray için Celtic'i reddetti

Bu arada Galatasaray’a dönmek isteyen Jason Denayer, Celtic’in kendisini ikinci kez kiralamak için yaptığı teklifi geri çevirdi... Belçikalı oyuncunun Manchester City yönetimine ''kiralık gideceksem, Galatasaray’a göndermenizi tercih ederim'' sözlerini kullandığı belirtildi. City, Denayer için Galatasaray’dan daha önce istediği 12 milyon Sterlin’i 10 milyon Sterlin’e çekmişti.

Serdar Taşçı da adaylar arasında

Fatih Terim istediği kalibrede bir stoper transfer edilemezse bonservisi elinde olan Serdar Taşçı’ya bir yıllık sözleşme önerilecek... daha önce Başakşehir’le görüşmek için İstanbul’a gelen fakat anlaşamayan Trabzonspor yönetiminin ise eski yıllarda yaşanan krizler nedeniyle kadroda görmek istemediği Serdar’a 1+1 yıllık ve 650 bin Euro’luk sözleşme teklif edilecek. Tabii öncelikle diğer adayların hepsiyle görüşmeler yapıldıktan sonra.

Kaynak: Fotospor