Son dönemde performansı nedeniyle ilk 11'e giremeyen ve Galatasaray taraftarlarının da eleştirilerini alan Sofiane Feghouli ile görüşen Fatih Terim, oyuncusunu kazanmak adına uyarılarda bulunup, motive edici bir konuşmaya imza attı.

Galatasaray Haberleri: Fatih Terim Feghouli'yi neden oynatmıyor?

Tecrübeli teknik adam Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Lokomotiv Moskova maçını da düşünerek Kasımpaşa karşılaşmasının 2. yarısında Feghouli'ye şans verecek. 

Feghouli'yi de kazanıp forma rekabetine artık iyice ortak olmasını isteyen Terim, “Galatasaray ve takım için daha iyisini yapabilirsin. Senden bu performansı, isteği ortaya koymanı istiyorum” dedi. Feghouli geçen yıl 17 gollük katkı sağlamıştı.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı hangi gün, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 5. Hafta açılış mücadelesinde, 9 puan 5 averaj ile 2. sırada yer alan Galatasaray, 12 puan 6 averaj ile lider durumda bulunan Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray bu maçı kazanıp liderliği devralmak istiyor. 
52.652 kişi kapasiteli Türk Telekom Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bu müsabaka 14 Eylül Cuma akşamı saat 21.00'de başlayacak.