44 yaşındaki eski futbolcu Daniele Adani, İtalyan basınında Corriere dello Sport'a verdiği röportajda Fatih Terim ve Lucescu hakkında konuştu. Kariyerinde hem Lucescu, hem de Fatih Terim ile çalıştığını söyleyen Adani, çalıştığı teknik adamlar içinde en iyisinin Lucescu olduğunu söyledi. 

Daniele Adani, İtalyan basınında Corriere dello Sport'a verdiği röportajda Lucescu'ya övgüler yağdırırken, Guardiola'nın bugün öğrettiği şeyleri Lucescu'nun kendisine 20 yıl önce öğrettiğini söyledi. 
"LUCESCU'DAN ÇOK ETKİLENDİM"

Lucescu'dan çok etkilendim. Herkesten önce bana bir savunma oyuncusunun başrolde olması gerektiğini öğretti. Guardiola'nın bugün öğrettiklerini Lucescu bana 20 yıl önce öğretti. 

"FATİH TERİM ABARTILIYOR"

Türkiye'ye saygı duyuyorum ama Fatih Terim'in abartıldığını düşünüyorum. Türkiye için Fatih Terim'in ne ifade ettiğini biliyorum. Floransa'da onunla çalıştım. Türkiye'de yaptıklarına, Fatiyh Terim'in Türkiye için ne ifade ettiğine saygı duyuyorum ama bence abartılıyor. Doğaçlama çalışıyor ve güvenilir bir oyun için çok az bilgisi vardı. Farklı bir kültür.