Sabah yapılan antrenman sonrasında bisikletine binerek dev tesisleri gezen İmparator’un oldukça neşeli olduğu dikkat çekti. Terim hem spor yaptı hem de gezindi. Bilindiği gibi Galatasaray burada kamp yapan ilk Mariobet kulüp takımı olma özelliğini taşıyor.

ÜNAL AYSAL TAKİPTE

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, takımının her adımını yakından takip ediyor. Dünkü idman sonrasında Terim’i telefonla arayan Aysal, takım ve çalışmalar hakkında tecrübeli çalıştırıcıdan bilgi aldı. Aysal, İngiltere’de olmasa da takımın üzerine titremeye devam ediyor.

‘İDMANLAR ÇOK ZOR’

Son 2 senedir Süper Lig’de gol kralı olan Burak Yılmaz’ı Fatih Terim’in idmanları bitiriyor… Oyuncusundan bu sezon daha fazla koşmasını isteyen İmparator, idmanları iyice ağırlaştırdı. Burak Yılmaz da kendisine ait twitter hesabından “İdmanlar gerçekten zor” yazarak, çok sıkı çalıştıklarını belirtti.

ŞAŞ’IN KARİZMA ÇİZİLDİ

Neşeli bir ortamda geçen idmanda futbolcuları en fazla güldüren olay ise Dany’nin yardımcı antrenör Hasan Şaş’a attığı bacak arası çalım oldu. Kamerunlu yıldızın bu hareketi sonrasında futbolcuların yüzünde büyük bir tebessüm oluşurken, Dany de hocasının yanına giderek özür diledi!

BENJAMİN DROGBA, USAIN BURAK!

Didier Drogba her geçen gün artan tempodan biraz şikayetçi gibi gözüküyor. Fiziksel açığını kapatmak için canla başla çalışan ancak kondisyoner Scott Piri’nin kendilerine biraz fazla yüklendiğini düşünen Fildişili yıldız idmanda, “Olimpiyatlar bitti Scott” diyerek ABD’li çalıştırıcıya takıldı. Piri’nin yanıtı “Olimpiyatlar bitti ama Bolt hala çalışmaya devam ediyor” oldu. Bunun üzerine Burak Yılmaz kendisini 100 metre rekorunun sahibi ünlü atlet Usain Bolt olarak ilan ederken, Selçuk ise Didier Drogba’ya “Benjamin Button gibisin” diye seslendi.