Galatasaray'da "Melo mu Wellington mu?" soruları sıkça sorulmaya başlarken, teknik direktör Fatih Terim'den "Tecrübe" kararı çıktı... 22 yaşındakiWellington yerine tercihini 30 yaşındaki Melo'dan yana kullanan Terim, "Wellington kapalı kutu... Hiç riske girmeye gerek yok. Nasıl verim sağlayacağını bilmiyoruz. Yetenekli, gelişime açık ve yaşının genç olması avantaj ama kumar oynayacak durumda değiliz. Önümüzde Şampiyonlar Ligi gibi dev bir arena var. Melo iki sezondur bizimle. Takımla, taraftarla iyi bir uyumu var, ligi tanıyor. Eğer mali yönden çok uçurum yoksa, Melo'nun alınmasını isterim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR ÇIKTI

Brezilya'ya giden yönetici Bülent Tulun ve İdari Menajer Cenk Ergün bu haberle rotayı yeniden Melo'ya kırmak durumunda kaldı. İkili, Brezilya'da yaşayan menajer Bayram Dağdeviren'le buluşmuş, Dağdeviren vasıtasıylaWellington için Sao Paulo Başkanı Juvenal Juvencio ile masaya oturmuştu. Webaslan.com sitesinde buluşmalara ait fotoğraflar yer aldı. Dağdeviren her ne kadar "Transfer olumlu sonuçlandı. Bu transfer çarşamba (yarın) bitebilir" dese de Fatih Terim'in Melo'dan yana tavır koymasıyla Sarı-Kırmızılılar yeniden Pitbull'a ağırlık verme kararı aldı. Galatasaray,Wellington'un bonservisinde 3 kulübün hakkının bulunması nedeniyle sıkıntı yaşamış, 2 milyon Euro'ya kiralanması gündeme gelmişti. Sözleşmeye koyulmak istenen 8 milyon Euro'luk satış opsiyonu da yüksek bulunmuştu. Bu rakamın aşağıya çekilmesini bekleyen G.Saray, Fatih Terim'in Melo'da diretmesi üzerine bu transferde frene basmak zorunda kaldı.

TARAFTAR DA 'PİTBULL' DİYOR

Wellington konusunda tereddütleri bulunan Sarı-Kırmızlı taraftarlar da sosyal Sahabet medya aracılığıyla yönetimin yeniden Melo ile anlaşması için baskı yapıyor. Juventus'un da bonservisinde indirime giderek rakamı 6 milyon Euro'ya çektiği, Melo'nun ise garanti ücret olarak 2.9 milyon Euro'da direttiği söyleniyor. Wellington'la kesin anlaşılamaması durumunda Melo'nun transferi kısa sürede bitirilecek.