* Öte yandan Galatasaray eksik mevkiler için arayışlarını sürdürüyor. Sol bek için Danimarkalı Rıza Durmisi ismi öne çıktı. Betis'te oynayan genç oyuncu geleceğin önemli isimleri arasında gösteriliyor. Ancak oyuncunun bonservisi 12 milyon euro.

* Sağ bek için ise Corchia öne çıkmış durumda. Ancak bu transferde rakip çok.

* Ayırca Konoplyanka, Asamoah, Pasalic, Lemina, Honda isimleri de kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Vainqueur ismi ise öne çıkıyor.

* En dikkat çeken isim Sofiane Feghouli. West Ham'da oynayan başarılı oyuncu için Galatasaray ciddi  bir teklif yaptı. West Ham'ın kararı bekleniyor. Konoplyanka ise bu oyuncunun alternatifi durumunda.

* İspanyol basının transfer döneminin başında Galatasaray'ın Portekizli Daniel Carriço'nun transferi için Sevilla'yla anlaştığını iddia etti. Gazete Sevilla tekink direktörü Eduardo Berizzo'nun daha önce satılmasına onay verdiği Daniel Carriço için son anda fikir değiştirmesiyle oyuncunun Galatasaray'a transferinin gerçekleşmediği belirtildi.

* Sabah gazetesi Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Volkan Şen'in menajerlerinin, futbolcuyu Galatasaray'a önerdiğini iddia etti.