Fernando Muslera'nın dönüşüyle ikinci kaleci konumuna düşen Pena, Galatasaray yerine Barcelona'da ikinci kaleci olmaya karar verdi.

Sarı-kırmızılıların yeniden kiralayacağı iddia edilen genç kalecinin Barcelona’ya dönüşü netleşti. Pena’nın Galatasaray’da Muslera’nın arkasında durmak yerine Barcelona’da Ter Stegen’in yedeği olmayı kabul ettiği ortaya çıktı.

NETO'NUN YERİNE PENA

Barça sezon sonunda kontratı bitecek olan Neto ile sözleşme yenilemeyecek. Neto'nun yerine Pena ikinci kaleci olarak kullanılacak.

Aykut Kocaman'dan Fernando Muslera sözleri Aykut Kocaman'dan Fernando Muslera sözleri

OKAN KOCUK'UN DÖNÜŞÜ RAHATLADI

Galatasaray, gelecek sezon Pena'ya ihtiyaç duymuyor. Giresunspor'da verimli bir sezon geçiren Okan Kocuk'un yabancı sınırına takılmaması da Sarı-kırmızılı takım için büyük artı olarak gösteriliyor.

OKAN GALATASARAY İÇİN NE DEDİ?

Galatasaray hakkında merak edilenleri cevaplayan Kocuk, "Buraya gelmeyi tabii ki faydalı buluyorum. Hem Giresunspor'un bana ihtiyacı var, hem de benim Giresunspor'a ihtiyacım var. Şuanda gösterdiğim performansla tabii ki Giresunspor da bana çok şey kattı. Bende onlara bir şeyler, Giresunspor'a bir şeyler vermeye çalışıyorum. E tabi ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Sonuçta kiralık oyuncuyum, geri döneceğim. Hedefim tabii ki Galatasaray'da oynamak ilk başta, bakalım sezon sonu döndüğümüzde neler olacak. Zaman gösterecek her şeyi" dedi. 

(Fotomaç)