Haziran ayında başkanlığa seçilen Dursun Özbek yönetimi, 1.5 sene sonra yeniden seçime gitmek zorunda.

İNAN KIRAÇ YENİDEN DEVREDE

Son zamanlarda Galatasaray kulübündeki gelişmeleri yakından takip eden İnan Kıraç, Dursun Özbek'in yanında olmayı ihmal etmiyor.

Kıraç, Özbek'le beraber başta Kemerburgaz ve Galatasaray Adası olmak üzere projeleri yakından inceliyor.

Galatasaray'ın ağır toplarından İnan Kıraç, Dursun Özbek'e hem önceki dönemde hem de bu dönemde büyük destek veriyor. Projelerin onayı için üyelerle tek tek görüştü. Fikirlerinin değişmesini sağladı. Buna karşılık B planını da hazır.

ÖZBEK YAPAMAZSA ALİ SABANCI YAPAR

Her ne kadar projeler Galatasaray için değerli olsa da saha sonuçları ve yönetimdeki birlik beraberlik Galatasaray adına çok önemli. İnan Kıraç bunun farkında. Burak Elmas da Özbek gibi büyük vaatler ve projelerle Galatasaray'a başkan olmuştu. Ancak saha içi sonuçları iyi gelmediği için görevinden ayrılmak zorunda kaldı.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..." Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..."

Kıraç, "Hayallerimden birisi Galatasaray'a başkan olmak" diyen Ali Sabancı'ya "Hazırlan" talimatı verdi. Ünal Aysal'ın varisi, Özbek'ten sonraki başkan olarak Ali Sabancı'yı Galatasaray'da görmeyi hayal ediyor.

FATİH TERİM'E KARŞI HAMLE

İnan Kıraç'a yakın üyeler Ali Sabancı hamlesini Fatih Terim'e karşı yapılmış bir hamle olarak düşünüyor. Bunun sebebi Fatih Terim'in belgeselinde ve GQ röportajında başkanlık sinyalleri vermesi...

(GsGazete)