Bu üçlü yakın zamanda başkan Burak Elmas ile bizzat iletişime geçecekler. Bilindiği üzere İnan Kıraç seçim sürecinde Eşref Hamamcıoğlu'nu destekledi. Efsane başkanlardan Faruk Süren ise damadı Burak Elmas'ın başkan olmasını istedi. Takımdaki kötü gidişata dur demek isteyen İnan Kıraç, Elmas'ı arayarak şu sözleri söyledi: "Ali Bey'in Fenerbahçe'deki başarısızlığı ortada. Eğer sen de bu işin altından kalkamayacaksan Mayıs ayında kongre kararı almalısın. Yoksa Adnan Polat gibi kulüpten silinir gidersin." dedi.

SALI KRİTİK GÜN

Kıraç, Ocaklı ve Eder yöneticiler ile Salı günü bir araya gelecek. TFF ve hakemlere karşı nasıl yol alınması gerektiği konusunda bilgiler verecek.

LAZİO MAÇININ ÖNEMİ BÜYÜK

Galatasaray camiası, Lazio maçına büyük önem veriyor. Kulüp adına yeni bir sıçramanın başlangıçı olarak düşünülüyor.

AHMET YÜCE OCAKLI'NIN TERİME GÜVENİ TAM

Ünlü Galatasaraylı iş adamı Ahmet Yüce Ocaklı'nın Fatih Terim sevgisi herkes tarafından biliniyor. Ocaklı, Terim'in uzun yıllar Galatasaray'da kalmasını ve yeni gençleşme projesinin başarılı olacağına inanıyor.

sinyor on Twitter: "Okunduğu üzere Ünal Aysal vizyonunda ve para olarak Ali  Koç'a sadaka verebilecek düzeyde deli zengin. Başkan seçildiği an Fatih  Terim'i futbolun 1 numaralı patronu yapar ve paraya boğar.. Ahmet

(GsGazete)