İngiliz basınından Skysports'un haberine göre sarı kırmızılılar, Sheffield United'ın Malili orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor. Haberde Galatasaray'ın 2000 doğumlu olan futbolcu için 12,9 milyon Sterlin'lik teklifte bulunduğu belirtildi.

Coulibaly, İtalyan devi Milan'ın da gündeminde yer alıyor. İngiliz ekibi, daha önce genç futbolcu için kırmızı siyahlılardan gelen 10 milyon euroluk teklifi geri çevirmişti.

20 maçta 5 gol attı

Geçtiğimiz sezonu Beerschot'ta kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki futbolcu, Belçika ekibiyle ligde çıktığı 22 maçta 5 gole imza attı. Sheffield United ise geçtiğimiz sezon Premier Ligi 20. ve son sırada tamamlayarak bir alt ligin yolunu tutmuştu.

Halil Dervişoğlu'ndan transfer açıklaması

Sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren Halil Dervişoğlu, FutbolArena'ya transfer açıklamasında bulundu.

"Şu an için bir düşüncem yok. Galatasaray'da tabii kalmak isterim, orada güzel bir dönem yaşadım. Güzel insanlarla tanıştım. Fakat bazı şeyler elimde değil. Bazı şeyler de kulübün elinde. Hayırlısı ne ise öyle olsun isterim. Kimseyle görüşmedim. Şu an dediklerine göre önce play-off maçını bekleyecekler. Onların konsantresi oraya yönelik. Ondan sonra büyük ihtimal konuşmalar başlar." dedi.

Kaynak: Futbol Arena