Fransız basını Di Maria'yı Galatasaray'ın yanında Paris Saint Germain ve Monaco'nun da istediğini iddia etmişti. İngiliz basını ise yıldız oyuncuyu transfer etmek isteyen Galatasaray'ın rakiplerine oranla avantajı elinde ele geçirdiğini belirtti.

İspanyonlların Real Madrid'in yeni teknik direktörü İtalyan Carlo Ancelotti'nin yeni sezon planlamalarında Di Maria'yı düşünmediğini belirtmesi ve Tottenham'ın yıldızı Gareth Bale'ın Madrid ekibine büyük ihtimal transfer olacak olmasından dolayı İngilizler hem Manchester City'nin hem de Manchester United'ın yıldız oyuncu için devrede olduklarını belirtmişti.

İNGİLİZLER; GALATASARAY AVANTAJLI DİYOR

Manchester United'tan emekli olarak ayrılan Ferguson'un Di Maria'yı çok istediği biliniyordu fakat David Moyes, takımın başına geldikten sonra bu konuda henüz bir adım atılmadı. Manchester City'nin ise Sevilla'dan Jesus Navas'ı transfer etmesi İngilizlere göre Di Maria transferinde geri adım atıldığını gösteriyor. Tüm bu gelişmelerin ardından İngiliz basını Galatasaray'ın bu transferde ilk sırada olduğunu belirtirken, sarı kırmızılı yönetimin Real Madrid'e tam 17 milyon poundluk Betist bir transfer teklifinde bulunacağını iddia etti.

Jose Mourinho'nun 2010/11 sezonunun başında Real Madrid'in başına geçtikten sonraki ilk transferlerinden birisi olan Arjantinli yıldız oyuncu Angel Di Maria, geride kalan sezonda Real Madrid formasıyla 52 karşılaşmada forma giyerken 8 kez gol sevinci yaşadı.



Sporx