2019'da Monaco'dan Manchester United'a geçen Mejbri için Daily Mirror gazetesi “Carrington'daki en yüksek puan alan adaylardan biri” hatırlatmasını yaptı. Sezonun son Premier Lig maç gününde, Wolves'a karşı forma verilerek ödüllendirildiği belirtildi.

Mirror, “Türk devlerinden Galatasaray, Tunuslu uluslararası oyuncusuna as takım fırsatı sunuyor. Şimdiden United'a kiralama teklifini verdi” dedi.

Haberde “Bruno Fernandes ve Donny van de Beek, Old Trafford'da oyun kurma görevlerinden zaten sorumlu. Mejbri'nin önümüzdeki sezon as takıma girmek için mücadele etmesi muhtemel değil.” iddiası ortaya atıldı.

Mejbri gibi yüksek düzeyde düşünülmüş yetenekler için Manchester United’ın bir kredi hamlesi için uygun olmadığının belirtildiği haberde, “Akademiden doğrudan Mason Greenwood gibi birinci takıma giden yolu bulabilir. Ancak Galatasaray’da; Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi üst düzey rakiplere karşı Süper Lig şampiyonluğu için mücadele etmek, Mejbri'ye paha biçilmez bir deneyim sağlayacaktır.” denildi.

Gazete, “United menajeri için kazan-kazan durumu geçerli. Yaratıcı orta saha oyuncusunun geleceğine karar vermeden önce Mejbri'yi sezon öncesi kampında deneyebilir.” iddiası kullanıldı.

(Sporx)