Roberto Mancini'nin durumu ne olacak? Bütün G.Saraylılar gibi bütün Türkiye'de mayıs ayında bu sorunun cevabını arıyor. Hatta bir kısım da F.Bahçe derbisi sonrası mağlubiyet halinde İtalyan hocanın gönderileceğini iddia ediyor. Hatta "Mancini ve Tugay Kerimoğlu skor ne olursa olsun F.Bahçe derbisi sonrası bırakacak" diyenler bile var. Yine İngiliz basını Mancini'yi gelecek sezon için Arsenal'in başına getiriyor. İtalyan medyası ise "Milan'ı çalıştıracak" iddiasında.

3 TÜRK'ÜN HOCALIĞINI YAPTI

Özetle Mancini senaryolarının çılgın boyutlara ulaştığı bu ortamda en ciddi iddia ise Hector Cuper'den geldi. Arjantinli teknik adam geçtiğimiz hafta bir etkinlik için İstanbul'a geldi. Hatta halen Katar takımlarından Al Wasl'ı çalıştıran Cuper'in İstanbul ziyareti, G.Saray ile görüşmesine bile yoruldu. Ancak Inter'de Okan, Emre, Hakan Şükür'ün forma giydiği dönemde teknik adamlık yapan Cuper sohbette ilginç bir söylemde bulundu.

MUTSUZLUĞUNU BİLİYORLAR

Inter camiasını iyi bilen, yönetim ve menajerlerin kalp atışlarından haberi olan, yani Mavi-Siyahlı kulüple bağlarını koparmayan Cuper, "Inter Mancini ile ilgileniyor. Mancini'nin İstanbul'da mutsuz olduğunu biliyorlar. Yakında Inter Mancini'nin kapısını resmi bir teklifle çalabilir" dedi. Bilindiği gibi Mancini, Inter'de 4 yıl görev almış ve şampiyonluklar kazanmıştı. Manchester City serüveninden sonra G.Saray'a gelmişti. 3 yıl daha sözleşmesi olan İtalyan hoca ayrılmak isterse tazminatsız gidebilir. Bu ortamda yönetim Mancini'ye "Bay bay" diyebilir.

MAZZARRİ YOLCU

Serie A'da kötü günler geçiren İnter'i Walter Mazzarri çalıştırıyor. Mazzarri'nin 2015'e dek sözleşmesi var ancak şu an 6. sırada bulunan Milano ekibi, sezon sonu yeni hoca arıyor.