Gündeme Ali Koç’un, Göksel Gümüşdağ’ı İrfan Can Kahveci için ikna ettiği bilgisi düştü. Hatta Gümüşdağ’ın bugün Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i sadece nezaketen konuk edeceği belirtildi.

Ancak Fatih Terim’in Gaziantep maçından sonra yaptığı basın toplantısında, “Her şey para değil” açıklamasından sonra çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Gümüşdağ, İrfan Can’a, Ali Koç’la kendisi için anlaştığını söyledi.

İrfan Can ise Gümüşdağ’a gölünün Galatasaray’da olduğu cevabını verdi. Gümüşdağ kulübü düşünmesi gerektiğini kendisini çocukluğunun takımı Fenerbahçe’ye göndermek istediğinin altını çizdi.

BAŞAKŞEHİR'DEN ALACAKLARINI İSTEDİ

Bunun üzerine İrfan Can’ın Gümüşdağ’dan yaklaşık 2 milyon euro’yu bulan eski dönem alacaklarını istediği iddia edildi. Hatta fanatik Fenerbahçeli olan menajeri Batur Altıparmak’ı da arayarak, istediği rakamın yıllık 2.5 milyon euro olduğunu aktardı.

GALATASARAY'A GİDERSEM...

Gümüşdağ ve Altıparmak aldıkları bu cevaplarla şok olurken İrfan Can’dan sürpriz bir hamle daha geldi. Milli oyuncu Gümüşdağ’a, “Galatasaray’a gitmeme izin verirseniz, tüm alacaklarımdan vazgeçerim” dedi. Menajeri Altıparmak’a da “Galatasaray’la görüşmelerde 1.75 milyon euro’ya kadar düşebilirsini” mesajını verdi.

Kaynak: Fotospor