Fatih Terim'i takibe alması ve kariyer planlaması hakkında konuşan İrfan Can Kahveci, ""Akşam İrfan Can Kahveci'yi aradım, 'Fatih Terim'i takibe almışsın' dedim. 'Evet abi, aldım' dedi. 'Yeni mi aldın?' dedim. 'Yeni' dedi. Hafta içi İrfan Can Kahveci ile uzun uzadıya sohbet ettim. Ortak bir arkadaşımız var. İrfan'ın hayatının bundan sonraki kısmında hayat planlamasını yaparken bir ekiple çalışması adına görüştük, ona 'Git, yabancı dil öğren' de dedim" dedi.

NEDEN AVRUPA'DAN TEKLİF YOK?

İrfan Can Kahveci'nin Avrupa'dan teklif almamasına şaşırdığını dile getiren Tümer Metin, "İrfan Can şaşkın, transferiyle ilgili bir şey söylemedi. İrfan Can Kahveci, 'Ben çok iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdim, transfer dönemindeyiz, neden Avrupa'dan tatmin edici bir teklif neden almadım?' diyor. İrfan Can'ın transferin konuşulan kısmıyla şöyle alakası yok, dışarıdan izliyor akibetim ne olacak diye. Ortak paydada buluştuğumuz şey, sahaya dönmekte de zorlanıyor. Ben Galatasaray'a transferinin zor olacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

SERI'NIN MENAJERİ KONUŞTU

Seri'nin menajeri Franklin Mala açıklamasında; "Benfica'dan kimseyle konuşmadık ama kulübün ilgisi olduğu biliniyor. Bana göre serinin kesinlikle Fulham'da kalmaması gerekiyor." dedi.

Fulham'da kadro şansı bulamayan Seri, bu sezon sadece 2 lig kupası maçında toplam 118 dakika süre alabildi.

(Sporx)