İrfan Can için bugün son kez Başakşehir’le masaya oturacak olan Galatasaray sıkıntıyı çözemezse Gedson’u İstanbul’a getirecek, sağlık kontrolüne sokacak. Hemen imzayı attıracak. Hatta Başakşehir maçında sahaya sürecek.

Bu dedikoduyu ortaya atanlar Galatasaray’ın İngiltere’den gelen yolculara uygulanan 10 günlük karantina sorununun da halledildiğini iddia etti.

O iddiaya göre Tottenham menajeri Jose Mourinho 3 gün önce oynanan Liverpool maçında Gedson’u kadroya almadı. Portekiz’e gitmesine izni verdi. Kiralık sözleşmesinin iptali ve başka bir takıma kiralanması için işlemlerin yapılmasını istedi. Yine o iddiaya göre Gedson bugün oynanacak Chelsea maçının kadrosunda da yer almayacak.

Eğer haberler doğruysa Gedson, Portekiz’den geleceği için PCR testinin negatif çıkması yeterli. Galatasaray hemen sağlık kontrolüne sokup, sözleşme imzalatabilecek.

GEDSON İÇİN GALATASARAY POLE POZİSYONDA

Portekiz’in Ojogo gazetesi Galatasaray’ın, Gedson Fernandes yarışına ani bir şekile girerek avantaj elde ettiğini yazdı. Haberde, “Galatasaray, Benfica’nın orta saha oyuncusunun rekabetinde ‘pole pozisyonunda’ iddiasını ortaya attı.

Tottenham'da kiralık olarak forma giyen genç orta saha oyuncusu Gedson’un, kariyerine hemen hemen Galatasaray'da devam edeceğinin kesinleştiğini yazdı.

Bu arada İtalyan Tuttomercatoweb’in iddiasına göre de, İstanbul ekibi, Benficalı oyuncu için son saatlerde Torino'ya karşı bir avantaj elde etti. Galatasaray’ın yeni bir kiralama görüşmesi için önemli mesafe kaydettiğini belirtti.

(Fotomaç)