Işıtan Gün'ün verdiği demeçler şöyle:

"GUARDIOLA'NIN YARDIMCISIYLA GÖRÜŞTÜK"

"Guardiola'nın yardımcısıyla görüştük Fatih Terim'in yardımcısı olması konusunda. İsmini başkanımızdan onay almadığım için açıklayamıyorum. Guardiola'yla Başkanımızın görüştüğünü biliyorum. Teklifimiz karşı taraftan da kabul gördü. Göreve başlayıp başlamaması ile ilgili tasarruf tamamen başkanımızdadır. Neden Guardiola'nın yardımcılığını bırakıp Galatasaray'a geldiğiyle ilgili de onu kendisine sormak lazım."

"TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİ BAŞKAN YAPIYOR"

"Galatasaray'da yapılan transferlerin tüm görüşmelerini başkanımız kendisi yapıyor. Tüm yaz boyunca da böyle oldu. Transfer ettiğimiz her oyuncudan yazılı beyan alıyoruz. Temsilcin kimdir diye. Geçmişte alt düzey çalışan profesyonellerimizin menajerlerle olan ilişkilerinde başkanımıza ilginç bilgiler geldi. Oyunculara menajerliklerini değiştirmeleri konusunda telkinler geldiğini duyduk geçmişte. Başkanımız göreve geldikten sonra bunun önüne geçmek için çalışmalar yaptık"

"SÖYLENTİLERİN NEDENİNİ BİLMİYORUM"

"Fatih Terim'in görevden ayrılması için telkinde bulunduğumun söylenmesine hayret ediyorum. Başkanımıza defalarca Fatih Terim'le göreve devam edilmesi konusunda telkinde bulunan da benim. Neden böyle söylentilerin çıktığını anlamadım"

"NELSSON TRANSFERİNDE BULUNDUM"

"Transfer için hazırlıklar çok önceden başlar. Mevkiler belirlendikten sonra ilgili birimler araştırma yapar. Nelsson ve Barış Alper Yılmaz'ın transferlerinin içinde oldum ben."

"MENAJERİNE 100 BİN TL"

"Mazbatayı aldığımız gün Barış Alper Yılmaz'ın ismi vardı. Oyuncuyla görüştük. Ogan Tarhan da vardı. Oyuncunun menajeriyle buluşma organize etti ve buluşmaya gittik. Barış Alper'in transferinde menajeriyle ilişki kurmakla ilgili Ogan Tarhan yanımda oldu o kadar. Barış Alper'in transferinde menajerine yıllık 100 bin TL'den 4 yıllık ödeme yapılıcak."

"KENDİ KOMBİNESİNİ ALAN BİRİYDİM"

"Ben geçmişte kulüpte profesyonel görev yaparken dahi kendi kombinesini alan biriydim. Ünal bey görevden ayrıldıktan sonra bile 1,5 yıllık sözleşmem devam ediyordu onu dahi yırtıp atmış biriyim. Bunlara tenezzül edecek birisi değilim"

"HOCAMIZ LARSEN'İ BEĞENDİ"

"Alioski ve Larsen, benim önerdiğim oyunculardı. Hocamız da Larsen'i beğendi. Başkanımız pazarlıkları yürüttü, yüksek bulundu fakat olmadı. Bu büyütülecek bir durum değil."

"FORTUNA'YA TARİHİ BAŞARI"

"2018'de Eredivisie'ye Hollanda futbol tarihinin en düşük bütçesiyle ve en genç takımıyla yükseldik. Burada da Ogan Tarhan'ın başarısı vardı

"MUSTAFA CENGİZ'LE GÖRÜŞMÜŞTÜM"

"Avrupa'daki taraftarlar ürün bulamıyordu. Başkanımıza dedim ki stadım var, mağazam var, depom var. Perakende fiyattan Avrupa'da satalım GS Store ürünlerini dedim rahmetli Mustafa Cengiz'e."

"DÖNEM DÖNEM BAŞARISIZLIK OLABİLİR"

"Türkiye'nin en iyi teknik direktörü takımımızın başında. Dönem dönem başarısızlıklar olabilir."

MESUT ÖZİL VE BEŞİKTAŞ

"Hedefimiz yeni Mesut Özil'leri Beşiktaş'a kazandırmak gibi bir söylemim olmadı. Türk futboluna kazandırmak için demişimdir ama özellikle Beşiktaş'a kazandırmak için demedim"

"HER DUYDUKLARINA İNANMASINLAR"

"Ben 1993 yılındaki Manchester maçında, sabahın 4'ünde Mecidiyeköy kaldırımlarında uyudum. Genç Galatasaraylılara sesleniyorum. Sosyal medyada gördükleri her şeye inanmasınlar. Onlar daha doğmadan, biz tribünlerdeydik."

"10 FUTBOLCUNUN 10'U TUTMAZ"

"Dünyanın hiçbir kulübünde %100 transfer başarısı yoktur. 10 futbolcu alsanız, 10'u birden tutmaz. Böyle bir dünya yok."

"İSTEDİĞİMİZ BAŞARIYI ELDE EDEMEDİK"

"Hocamızın dünkü açıklaması gayet açıktı. Süper Lig'de istediğimiz başarıyı elde edemedik. Ama bu başarı niye gelmesin? Bu başarı gelecek. Türkiye'nin en iyi teknik direktörü takımımızın başında. Dönem dönem başarısızlıklar olabilir."

"RAKAMLAR YALAN SÖYLEMİYOR"

"Bizim oynadığımız bir Lazio ve Marsilya maçları üstatlık göstergesidir hocamızın. Süper Lig'de bu başarı olmadı. Rakamlar da yalan söylemiyor."

(YT / Sporx)