10 İSİM İÇİN ÇALIŞMALAR

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da takımdan ayrılacak ve takıma gelecekler isimler belli oldu. Devre arası transfer döneminde revizeye gidecek sarı kırmızılılarda 10 isim için çalışmalar son hızla sürüyor.

GALATASARAY'IN TRANSFER OPERASYONU

İşte Galatasaray'ın transfer operasyonu ve 2019'da sahaya çıkacağı ilk 11 kadrosuna dair tüm bilgiler...

"BELHANDA'YA İHTİYAÇ VAR"

Galatasaray Teknik Direktörü, Nice ve Monaco'nun talip olduğu Belhanda için teknik direktör Fatih Terim takımda ihtiyacı olduğunu belirterek gönderilmemesini istedi.

SOFIANE FEGHOULI

Arap kulüplerinden teklifler alan Feghouli'nin de satılmasını istemediğini bildiren Terim, "Feghouli ve Belhanda'nın ikinci yarıda bize büyük katkı yapacağına inanıyorum" dedi"

GARRY TEKLİFİ İÇİN SÖZ TERİM'DE

Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımının Garry Rodrigues için 9 milyon Euro teklif etmesi Galatasaray'ın transfer gündemine bomba gibi düşerken, bu konudaki karar için Fatih Terim bekleniyor.

"FEGHOULI-BELHANDA KALSIN, GARRY..."

Tıpkı Rodrigues gibi teklifler alan Feghouli ve Belhanda'nın takımda kalmasını isteyen tecrübeli teknik adam, Rodrigues'le ilgili karar için süre istedi.

GARRY'NİN YERİ DOLDURULABİLİR

Kanatlarda görev yapan Onyekuru ve Feghouli'nin form grafiklerinin giderek yükselmesi, Sinan Gümüş'ün iyileşmesi ve Emre Akbaba'nın da mart ayında sahalara dönecek olması, bu sezon bekleneni veremeyen Rodrigues'e gelen teklifin hem Fatih Terim hem de yönetim tarafından ciddi şekilde düşünülmesine yol açtı.

GOL MAKİNASI GELİYOR

Çin'in G.Evergrande takımında 22 maçta 19 gol atıp 8 asist yapan Alan Carvalho, imza için gün sayıyor. Galatasaray'ın yıllık 3.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı Alan Carvalho, artık sarı kırmızılı formayı giymek için geri sayıma geçti.

22 MAÇTA 19 GOL 8 ASİST!

29 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Brezilyalı futbolcunun tercih edilmesinin en önemli sebebi, çok formda bir sezon yaşamış olması. Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Alan Carvalho, 22 maçta 19 gol, 8 asist üreterek, tam 27 gole katkı yaptı.

GALATASARAY KADAR GOL!

Neredeyse Galatasaray'ın Süper Lig'in ilk yarısında attığı gol (30) kadar skor üretmeyi başaran Alan'dan çok umutlu olan teknik direktör Fatih Terim, Brezilyalı futbolcunun forvetteki sıkıntıyı gideceğine inanıyor. Tecrübeli oyuncunun 7 Ocak'tan sonra İstanbul'a gelip sözleşme imzalaması bekleniyor.

DEMBA BA HAZIR

Alan Carvalho ile anlaştığını 7 Ocak'a kadar açıklaması beklenen Galatasaray'da, Demba Ba'nın transferi için ise her şey hazır. Halen listedeki diğer forvetlerle görüşen sarı kırmızılı yönetim, bu isimlerle anlaşma sağlayamadığı taktirde Ba'yı kadrosuna katacak. Çin'in Shanghai Shenhua takımında 17 maçta 5 gol, 2 asist üreten Ba, 6 aylığına 1.3 milyon Euro'ya imza atmayı kabul etti.

EREN'E 'KULÜP BUL' DENİLDİ

Galatasaray-Eren Derdiyok ayrılığı için ilk adım atıldı. Sarı kırmızılı yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim'in Serdar Aziz ile birlikte devre arası kamp kadrosunda yer vermediği Eren ile bir görüşme yaptı. Tecrübeli santrforun menajerine Terim'in kararı iletildi ve, "Eren'e kulüp bulun" dendi.

MAICON DA GİDEBİLİR

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad'ın da Maicon'a talip olduğu öğrenildi. İki kulüp de Maicon için teklifler hazırlarken Brezilyalı savunmacının tercihini daha yüksek ücret veren kulüpten yana kullanacağı bildirildi. Yıllık 2.2 milyon euro kazanan Maicon bu sezon ise 20 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

SERDAR AZİZ KARARI

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in son haftasında oynadığı Demir Grup Sivasspor maçında mide bulantısı şikayetiyle yer alamayan Serdar Aziz'in bir gün sonra Maldivler'de tatil yaparken çekilen fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Bu durum sonrası Serdar Aziz ilke de yolların ayrılması planlanıyor. Son karar Serda ile yönetim arasında geçecek diyalog sonrası verilecek.

DEFANS İÇİN ALTERNATİFLER

Sarı-kırmızılılarda stoper transferi için Ömer Toprak'ın alternatifi Jeffrey Bruma. Gelen bilgilere göre Wolfsburg'un Hollandalı stoperinin menajeri Linse ile anlaşma tamam. 27 yaşındaki stoperi Nigel De Jong ikna etti. Alman ekibi Wolfsburg da Bruma'yı göndermeye razı.

İŞTE 2019 MODEL GALATASARAY

Webaslan