Hayalime ışık tuttukları için Başakşehir ailesine teşekkür ediyorum. Bu imkanı bana sağladıkları için çok mutluyum. Atletico Madrid'e gittiğim günü hatırladım.

Hiçbir şey değişmedi. Kulübüm bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleydi. Projelerden bahsederdik, arada Abdullah Hoca ile de zaman zaman ağabey - kardeş gibi konuşurduk, futbol oynamayı çok özeldim.

Fizik olarak hazır değilim. Transferdeki en etkili cümle: Arda sen bize uzun vadeli gel! Şampiyonluğun en önemli adaylarından birisiyiz.

Başakşehir'le beraber Avrupa'da dönmek istiyorum. Benim de kimseyle sorunum yok. Herkese başarılar. (Fatih Terim'in açıklamaları hakkında) 

"Benim için ve bu transfer için emek veren insanlar var. Bu güzide kulübe ve emek vermiş insanlara haksızlık etmek istemiyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsınız."

Bazen algı öne geçiyor. Emre Belözoğlu her zaman en iyi orta sahaydı, Adebayor her zaman en iyi santrforlardan birisi. En iyi şekilde önüme bakarak bunun keyfini çıkartmak istiyorum. Burak bazen her şeyi konuştuğum arkadaşımdır. Geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum.

Başakşehir taraftarına teşekkür ediyorum.