Süper Kupa ve lig derken Şampiyonlar Ligi günü geldi çattı. Galatasaray, bugün 21:45'te Ali Sami Yen Arena'da Anderlecht'i ağırlayacak. Zorlu mücadeleyi Macar hakem Istvan Vad yönetecek.

Karşılaşma öncesi Galatasaray'da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Prandelli'nin ligde oynanan Eskişehirspor maçından farklı olarak ilk 11'de bazı değişiklikler yapması bekleniyor. Galatasaray bu önemli mücaleye parçalı formasıyla çıkacak.

Muhtemel 11'ler şöyle;

Galatasaray: Muslera, Tarık, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili (Selçuk), Sneijder, Olcan, Pandev, Burak

Anderlecht: Roff, Deschacht, Nuytink, Mbemba, Colin, Defour, Tielemans, Acheamdowg, Praet, Najar, Mitrovic.

MAÇ HANGİ KANALDA?

PASSOLİG KARTI OLMADAN DA ANDERLECHT MAÇINA GİRİLEBİLECEK

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi perdesini Türk Telekom Arena’da Belçika temsilcisi Anderlecht maçıyla açıyor. Taraftarların stada giriş için beklediği açıklama Galatasaray yönetimi tarafından yapıldı. 

Sarı kırmızılıları statta desteklemek isteyen taraftarlar Passolig kartı olmadan da maçı izleyebilecek. Passolig kartı olmayan taraftarlar, tek maçlık elektronik kart ile stattaki yerlerini alabilecek. Passolig kartları olan taraftarlar ise kartlarını kullanarak maçı izleyebilecekler.

Konuk Anderlecht taraftarları ise, daha önceden kendilerine iletilen biletlerle saat 21.45'te başlayacak olan Galatasaray - Anderlecht maçını izleyebilecekler.