GALATASARAY yönetimi, devre arasında kadronun nasıl daha da güçlendirilebileceği üzerine çalışmalar yapıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların elinde bir transfer listesi var ve ilk sırada da Juventus’un kanat oyuncusu Kwadwo Asamoah’ın adı yazıyor. 

ASLAN, Ganalı futbolcuyu sezon başında da transfer etmek istemiş ama İtalyan temsilcisi son anda 28 yaşındaki yıldızı satmaktan vazgeçmişti. Cimbom ara transfer döneminde yeniden Juve’nin kapısını çalacak. Torino temsilcisine sözleşmesi 30 Haziran 2018’de bitecek olan futbolcunun transfer şartları sorulacak. 

KADROSUNDA şu an hiç kullanılmayan çok sayıda oyuncusu bulunan G.Saray’da yönetim bu sebeple ocakta ciddi maliyetlerin altına girmeyi düşünmüyor. Asamoah’ı seneye bedavaya alabileceğinin farkında olan sarı-kırmızılılar, buna karşın oyuncudan ikinci yarıda faydalanmak da istiyor. Ancak bu transfer için harcanacak olan paranın üst limiti 1.5 milyon Euro olarak belirlendi. Eğer Serie A ekibi bu rakamın üstünde bir fiyat belirlerse Asamoah sezon sonunda bedavaya getirilecek.