Galatasaray alt yapısından yetişen Aydın Yılmaz için Süper Lig ekipleri nabız yoklarken, Bursaspor'un 25 yaşındaki futbolcuya sözleşme önerdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Bursaspor teknik direktörü Hikmet Karaman'ın bonservisi elinde olan Aydın için olumlu rapor verdiği ve gelecek sezon kadrosunda görmek istediğini belirtti. 

Galatasaray'ın ise Erman Kılıç'tan sonra Engin Baytar'a da sözleşme imzalatması Aydın Yılmaz'ın forma şansını zora sokarken Fatih Terim'in 25 yaşındaki futbolcuyu takımında görmek istemediği ifade edildi. Yine o bölgeye olası bir Kerim Frei transferiyle Aydın'a yeni sözleşme önerilmeyeceği belirtildi.

Süper Lig'de daha önce Manisaspor, İstanbul B.B ve Eskişehirspor'da kiralık forma giyen Aydın yine Betebet birçok Süper Lig ekibi de devrede. Bursaspor'un yanı sıra Aydın Yılmaz ile ligin yeni takımlarından Çaykur Rize ve Kayserispor'un da temasta olduğu öğrenildi.

Öte yandan sözleşmesi sona eren bir diğer oyuncu Çağlar Birinci'nin de gelecek sezon Galatasaray'da olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Gsgazete Özel Haber