Lucescu'dan kötü haber alan Galatasaray yönetimi hemen B Planı'nı devreye soktu... "Alman veya Hollanda ekolü" mesajını veren Başkan Ünal Aysal'ın gözü Bert Van Marwijk-Martin Jol-Ottmar Hitzfeld üçlüsünde

2010 Dünya Kupası'nda Hollanda'yı finale taşıyor Bert Van Marwijk son olarak Hamburg'u çalıştırdı fakat sezon sonunu göremedi... 62 yaşındaki teknik adamın gündeme gelmesindeki en önemli faktörlerden birisi de Wesley Sneijder... Aysal ve yöneticiler, Sneijder'in üzerine kurulacak bir takımla hem lig hem de Avrupa'da büyük başarılar geleceğini düşünüyor.

Listedeki ikinci isimse Hollandalı ise Martin Jol... Fulham'daki başarısız tecrübesinin ardından görevine son verilen tecrübeli hocanın ismi Fatih Terim öncesi de gündeme gelmişti. Fakat Başkan Ünal Aysal tercihini Terim'den yana kullanmıştı.

Aysal'ın Alman adayı Ottmar Hitzfeld 6 yıldır İsviçre'yi çalıştırıyor... Kurt teknik adamın şu anda Dünya Kupası'nda görev yapması bu transferin ihtimalini düşürüyor. Fakat "Acele etmeyeceğiz" açıklamasını yapan Başkan Aysal'ın İsviçre'nin Brezilya macerasının sona ermesini bekleyip Hitzfeld'e teklif yapabileceği de iddialar arasında.