Galatasaray yönetiminin, dünyaca ünlü yıldız Didier Drogba’ya yapacağı teklifin detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal’ın, yıldız oyuncuyla yeniden anlaşmak istediklerini açıklamasının ardından, kendisine sunulacak teklifi beklemeye başlayan ‘Parçalı Fil’in, İngiltere ve Amerika’dan çok ciddi iki teklif almasına karşın, öncelikli olarak başkan Aysal’ın yapacağı öneriyi değerlendireceği, ardından da geleceği ile ilgili kararını vereceği öğrenildi.
 
2 YIL İÇİN 10 MİLYON EURO

 Başkan Ünal Aysal’ın, Drogba için 1+1 yıldan toplam 2 senelik oyuncu olarak, sözleşmenin bitiminde ise antrenör olarak Cimbom’da kalması yönünde ‘paket bir teklif’ hazırladığı belirtildi. Cimbom’un patronunun, Fildişi Sahilli yıldızın yardımcı hocalık yapmayı düşünmemesi halinde ise kendisine ‘sportif direktör’ olarak tam yetki vermeyi planladığı ortaya çıktı. Aysal’ın, Drogba’yı “G.Saray’ın yüzü” haline getirmeyi planladığı ve Real Madrid’deki Zinedine Zidane örneğini baz aldığı da ifade edildi. Daha önce 1.5 sene için 10 milyon Euro’ya anlaşma imzalanan Didier ile bu kez 2 yıl artı ‘ucu açık’ bir ‘idarecilik teklifi’ için, aynı rakama anlaşmanın düşünüldüğü de ortaya çıktı.
 
CHELSEA PUSUDA

Didier Drogba’nın efsane haline geldiği eski kulübü Chelsea’nin yıldız futbolcuyu geri döndürebilmek ve 1 yıl daha oynatmak için pusuda beklediği, Jose Mourinho’nun da bu konuda çok istekli olduğu belirtildi. İlgilendikleri bir diğer yıldız Wesley Sneijder ve Drogba ile yeniden çalışmak isteyen Portekizli hocanın, sezon sonunda dünyaca ünlü iki yıldızı İngiltere’ye getirmeye çalışacağı konuşuluyor. Drogba’nın Amerika’dan da ciddi bir öneri aldığı biliniyor.

Habertürk