Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da gerçekleştirdiği kampla sürdüren Galatasaray’da Bruma sevinci yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle uzun süre takımını yalnız bırakan Portekizli futbolcu, Galatasaray’ın bu sezon en iyi transferi olacak gibi görünüyor.

Sezon öncesi hazırlıklarına bomba gibi dönen Bruma, hızı ve tekniği ile herkesi büyüledi. sakatlığı nedeniyle altı ay uzak kaldığı futbolu çok özlediği her halinden belli olan genç yıldız, antrenmanlarda adeta şov yapıyor. Futbolcunun performansından memnun olan Cesare Prandelli de Bruma ile özel olarak ilgileniyor.

YENİ RIBERY


Galatasaray’da forma giydiği dönemde hızı ve tekniği nedeniyle Frank Ribery’ye ‘Ferrari’ lakabının yeni sahibi de Bruma oldu. Takım arkadaşları, genç futbolcuya ‘Ferrari’ ismini taktı. Antrenmanlarda 100 metreyi 10.29 saniyede koşan Bruma, lakabının hakkını verdi.

Sakatlığın etkilerini tamamen üzerinden atan genç yıldız, Türk Telekom Arena’da taraftarın önüne çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Yarım sezon kaldığı Galatasaray’da herkesi büyüleyen Ribery gibi Bruma da taraftarı heyecanlandıracak bir isim olarak gösteriliyor.

İŞTE BRUMA’NIN MÜTHİŞ GELİŞİMİ


1 – Çalışmalarını aksatmadı
2 – Her gün çift idman yaptı
3 – İyice güçlendi, 8 kilo aldı
4 – Mücadelede ayakta kalıyor
5 – Kas oranı yüzde 10 yükseldi
6 – Antrenmanda uçuşa geçti

AMKSPOR