Ndiaye’nin transfer olmasının ardından kimin orta sahanın ortasında oynayacağı soru işaretlerine neden olmuştu. Tecrübeli teknik adam yeni 8 numarasını belirledi: Belhanda.

Bir süredir, “benim takımımda koşmayan, basmayan, istemeyen adama yer yok” diyerek oynatmadığı Faslı oyuncuyu kendi yöntemleriyle kazandı. Bazen “babacan, bazen “abi” bazen de “kardeş” gibi davranarak oyuncuları kazanan Terim, Belhanda’yı da “oynayamazsın” diye diye 11’e koydu. Faslı oyuncu da dün akşam 39 derece ateşle sahaya çıktı. Futbolunu oynadı. Hatta bugün de serum takıldı. İdmana çıkamadı. Yatakta istirahat verildi. Konyaspor maçından sonra da, “Galatasaraylılar bundan sonra Belhanda'yı orta sahada görebilirler. Bazen bazı teknik adamların kazanış şekli değişir. Yetenekli oyuncuya hiçbir zaman sırtımı çevirmedim” diyerek yaptığı hamle hakkında küçük de olsa bir bilgi verdi.

Behanda’da maçtan sonra, ”ben her zaman oynamak istiyorum her oyuncu gibi. Daha fazla baskı yapabilir ve daha fazla gol atabilirdik. Bu akşam olduğu gibi önümüzdeki maçlarda daha fazla gol atmaya çalışacağız. Bu hocamızın bize getirdiği bir sistem…" diyerek Terim’e mesajını gönderdi.