Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ikinci maçta deplasmanda Porto ile karşılaşacak. Galatasaray'da bu önemli maç öncesinde eksik ve cezalı oyuncular can sıkıyor. Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba ile cezalı Ndiaye Porto maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sarı-kırmızılı takımda Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor görünüyor.

Geriye 2 kaleci ve 15 oyuncu kaldı

UEFA listesine 21 futbolcu bildirmek zorunda kalan sarı-kırmızılılarda bu dört eksik, takımı 17'ye düşürdü. Bunlardan iki kaleci eksildiğinde de 15 oyuncu, ilk 11'e aday durumda bulunuyor. Fatih Hoca bunların yanında, 21 kişilik listenin dışında kalan genç isimlere de görev verebiliyor.

Muhtemel 11

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, Donk, Gary Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Onyekuru

Yayıncı henüz net değil

3 Ekim Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak mücadelenin yayıncısı henüz belli değil. Galatasaray - Lokomotiv maçında olduğu gibi mücadeleyi beIN SPORTS Haber'in yayınlanması bekleniyor. Ancak henüz resmi değil.