Eski Başkan Duygun Yarsuvat'a yeniden 'başkan ol' baskıları yapılmaya başlandı. Sakatlığı nedeniyle ilk yarının son 2 haftasında forma giyemeyen ve eksikliği ciddi şekilde hissedilen Mariano’dan müjdeli haber var. Fatih Terim bizzat ikili ilişkilerini kullanarak Hakan Çalhanoğlu transferini bitirmek istiyor. İşte Galatasaray transfer haberleri.

Mariano'nun sakatlığını atlattığı ve Antalya’da gerçekleşecek devre arası kampında takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın her ihtimale karşın Mariano’ya bir yedek aradığı ve Martin Linnes’in yetersiz kalacağı gerekçesiyle, bu bölgeye bir takviye yapmaya hazırlandığı belirlendi. Bu yedek oyuncu da büyük ihtimalle yerli olacak.

Hakan Çalhanoğlu transferini bizzat ikili ilişkilerini kullanarak bitirmeyi düşünen Fatih Terim, genç oyuncuyla ilk teması kurdu. Sarı-Kırmızılılar, Milan’ın 10 numarasını ilk etapta kiralayıp sezon sonundaki duruma göre bonservisini almayı planlıyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ne kapanan ve bir yandan çalışmalar yaparken diğer taraftan yönetimle sürekli irtibat halinde olan teknik direktör Fatih Terim, gözden çıkardığı oyuncuların isimlerini birer birer idarecilere iletiyor. Son olarak Hollandayı Ryan Donk ve Rumen sol bek Latovlevici’nin satış listesine konulduğu, hem yabancı kontenjanında hem de maaş bütçesinde yer açılmasının planlandığı kaydedildi.

Sarı-Kırmızılı camianın önde gelen isimleri, 20 Ocak’taki olağanüstü kongrede Dursun Özbek’e rakip olması için Duygun Yarsuvat’a baskı yapıyor. Eski başkan ise “Ortaya para koyarsanız aday olurum, yoksa zor” diyor.