Galatasaray maçını bu akşam İtalya'dan Sky Calcio 2, İngiltere'den Sky Sports 1, Portekiz'den Sport TV1, Güney Afrika'dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya'dan Digi Sport 1, Sırbistan'dan Aréna Sport 4, Fransa'dan béIN Sports FR, Rusya'dan NTV Plus Futbol 2, Polonya'dan C+ Family, Arnavutluk'tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya'dan SRF Zwéi, İsrail'den TVé La 1 5 SPORT, Almanya'dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika'da béIN Sports 1 ve Brezilya'dan Sports TV yayınlayacak. Az Tv, İdman Tv ise mücadeleyi canlı olarak yayınlamayacak.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne nasıl gider?

İlk 2 şansı kalmayan Galatasaray’ın, Avrupa’da yola devam etmesi için önünde büyük bir fırsat var. Cim Bom bugün Porto’ya yenilse bile, Schalke ile Moskova arasındaki maçın sonucuna göre grubu 3. bitirebilir. İşte detaylar... Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında bugün Porto’yu konuk ediyor. Sarı-Kırmızılı ekibin, ilk 2 sıra için şansı kalmadı. Galatasaray artık 3. olup Avrupa Ligi’ne katılmayı hedefliyor. Bunun için Aslan’ın önünde büyük bir fırsat var. Her türlü galibiyet, Cim Bom’u Avrupa’ya taşıyacak.

Beraberlik ve mağlubiyet gibi ihtimallerde ise gözler Schalke ile Moskova arasındaki maça çevrilecek. Rus ekibinin her türlü yenilgisi, Aslan’ı grupta 3. yapar. İki takımın grubu 4 puanda bitirmesi durumunda, ikili averajda ilk maçı 3-0 kazanan Galatasaray, rakibinin üstünde yer alacak. Ancak Moskova bugün Almanya’da kazanırsa, Galatasaray’a mutlak galibiyet gerekiyor.

UEFA AVRUPA LİGİ SON 32 TURUNA DA PARA VAR

Ayrıca grubu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turuna kalacak olan Galatasaray, UEFA'dan bunun için de 500 bin euroluk bonus alacak. Sarı-kırmızılılar toplamda 3,2 milyon euroluk ek gelir yaratacak.

Yaklaşık 19,5 milyon TL'lik ek gelir elde edecek olan sarı-kırmızılılar, devre arası transfer dönemi için de ilaç gibi bir para kazanmayı başaracak.

AVRUPA KUPALARINDA 277. MAÇ

Galatasaray, Avrupa kupalarında 277. maçına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce yaptığı 276 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 105 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 409 gole engel olamadı.

Galatasaray, Porto ile oynadığı karşılaşmayı kazanması halinde, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek.