Genel menajer Cenk Ergün'le birlikte transfer çalışmaları ile ilgili sık sık toplantılar yapan Hamzaoğlu, Sarı-Kırmızılı kulübün yaşadığı mali sorunları göz önünde bulundurarak bonservisi olmayan, ucuz, kaliteli ve genç oyuncuların alınması yönünde fikir birliğine vardı. Scout ekibi, başta Brezilya olmak üzere birçok ülkede detaylı çalışmalara başladı. Brezilya'da aranan kriterlere uyan bazı oyuncular belirlendi. Görüşmeler devam ediyor.

KAMPA YETİŞECEKLER
Hamzaoğlu'nun bu kararında ise yeni yabancı kuralı yatıyor. Önümüzdeki sezon bilindiği üzere 14 yabancı uygulaması hayata geçecek. Yabancı kontenjan 6'dan 14'e çıkacak. Fakat Hamzaoğlu'nun bu hakkın tamamını kullanmayacağı belirtiliyor. Stoper, sağ bek ve forvet mevkilerinin transferde öncelikli olduğu kaydediliyor. Hedef ise transferin yeni sezon kamplarının başlamasından önce tamamlanması ve kampa yeni transferlerle gidilmesi.

İKİ ADAY DA DESTEKLİYOR
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hamzaoğlu'nun uzun vadeli adımlarının atmasının nedeni ise mayısta yapılacak seçimler. Çünkü başkan adayları arasında yer alan Dursun Özbek ve Adnan Öztürk de Hamzaoğlu ile çalışacaklarını dile getirdiler.