Ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray, Teknik Direktör Roberto Mancinin'nin gelişiyle birlikte transfer çalışmalarına başladı.

Sağ açıkta önce Riera'yı ardından da Sabri'yi deneyen Mancini, bu iki oyuncudan istediği verimleri alamadı. Yönetime ocak ayında gerçekleştirilmek üzere acill transfer listesi veren Mancini'nin listenin en başında Manchester United'ın Ekvatorlu yıldızı oyuncusu Antonio Valencia olduğu öğrenildi.

10 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI
Manchester United'ın hocası David Moyes tarafından satış listesine konulmasının ardından Mancini'nin radarına giren Valencia için Galatasaray'ın kesenin ağzını açacağı ifade ediliyor. İngiliz devinin Temmuz 2009'da Wigan'dan 19 milyon Euro'ya transfer ettiği yıldız futbolcu için Galatasaray Yönetimi'nin 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Sağ çizgiyi bir uçtan diğer uca efektif bir şekilde kullanabilen Valencia'nın en önemli özelliği sürati. Mancini, bu transfer gerçekleşirse Valencia'yı sağda Bruma'yı ise solda oynatarak Drogba ile Burak'ı kanatlardan beslemeyi düşünüyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYAMAYACAK
M.United'da Adnan Januzaj'nin ilk 11'in vazgeçilmez bir parçası olmasıyla birlikte yedek kalan Valencia'nın devre arasında Manchester United'dan ayrılmak istediği öğrenildi. Valencia'nın transferinin tek handikabı ise bu sezon Manchester United formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için yeni takımında Avrupa arenasında oynayamayacak.


Takvim