Milli takıma ilk kez ev sahipliği yapacak Antalya Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak ve TV8'den canlı olarak yayınlanacak müsaabakayı Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek.

Türkiye-İsveç hazırlık müsabakası, aynı zamanda A Milli takımın geçtiğimiz aylarda tamamlanarak hizmete sunulan Antalya Stadı'nda oynayacağı ilk maç olacak. İsveç'te Zalatan Ibrahimovic, Türkiye'ye getirilmediği için bu maçta forma giyemeyecek. 

A Milli Takım maça şu 11'le çıkacak;

Volkan Babacan, Gökhan, Hakan Balta, Mehmet, Caner, Selçuk, Ozan, Oğuzhan, Arda, Volkan, Cenk Tosun.

Türkiye 20, İsveç 34. sırada

Türk Milli takımı, son açıklanan FIFA dünya sıralamasında 20. sırada yer aldı. Teknik direktör Erik Hamren yönetiminde Euro 2016'ya hazırlanan İsveç ise 34. sırada bulunuyor.

Ay yıldızlıların aday kadrosundaki oyunculardan Onur Recep Kıvrak, Burak Yılmaz ve Serdar Aziz sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Harun Tekin, Muammer Zülfikar Yıldırım ve Çağlar Söyüncü ise daha önce A milli formayı giymedi.

Türkiye'nin bileği bükülmüyor

Brezilya karşısında 12 Kasım 2014'te İstanbul'daki özel maçta 4-0 mağlup olan ay yıldızlı ekip, bu müsabakanın ardından yaptığı 11 maçın 8'ini kazandı, 3'ünde berabere kaldı, 2015'te rakiplerine boyun eğmedi.