İtalyan basını, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin Felipe Melo ile görüşme yaptığını da aktarırken Melo'nun Inter'in 4. alternatifi olduğu iddia edildi.

Roberto Mancini'nin bu bölgede ilk tercihi eski öğrencisi Yaya Toure'ydi fakat Fildişili yıldız gelecek sezon da büyük ihtimalle İngiltere'de oynamaya devam edecek.

Inter, Yaya Tore konusunda sonuç alamazken gözünü Fransa'ya Monaco'nun genç yıldızı Geoffrey Kondogbia'ya dikti ama yapılan 25 milyon euroluk teklif Monaco tarafından geri çevrildi. Monaco, Kondogbia için 35 milyon euro isterken Arsenal ile Manchester City'nin de oyuncu için devrede olduğu biliniyor.

Roberto Mancini'nin bir diğer alternatifi ise Paris Saint Germain'de forma giyen Thiago Motta. Motta konusunda henüz girişimde bulunmayan Inter'in yakın zamanda kozlarını oynaması bekleniyor.

Inter 5 milyon euro veriyor

Felipe Melo'yu listenin 4. sırasına alan Inter, Brezilyalı oyuncu için yapacağı teklifi de belirlemiş durumda. Inter'in Felipe Melo için Galatasaray'a 5 milyon euroluk teklif yapacağı belirtildi.

Galatasaray'dan yeni sözleşme bekleyen Melo ise 3 yıllık sözleşme isterken yıllık maaş olarak da 3,8 milyon euro talep etti.